OMG school begins tomorrow! :o

BU, Kan inte fatta att skolan börjar i morgon, Den här sommaren har fakitist gått ovanligt fort, ..

Idag, Så har jag bara slappat förutom att jag och mamma åkte till elgiganten för att kolla min kamera. För de blir as dåliga bilder med den. Men han sa bara att jag hade på fel inställningar, men jag har ju testat alla inställningar :o Önskade att de va nåt fel som inte gick att laga, eftersom jag har garanti, då kanske jag hade fått en ny, För jag vill ha en Canon ixus 95 :]


SOMMARLOVET

Jag har gjort så mkt i sommar så jag har inte hunnit skriva.  ^.^

Vid midsommar åkte vi till stugan i bergby runt midsomamr var de skit väder men sen blev de super väder :] Jennan kom dit och vi var även med Tilda. Vi bara solade å badade :) MYYYS. *^ Sen åkte vi hem. Men då hade Claudio, Adam och chaterine kommit. Så vi åkte till deras stuga och var där ett tag.

Sen var jag på fiolkurs i rättvik. Det var härligt. Jag träffade underbara kajsa och Linda igen, som förra året :) Men träffade också en ny kompis, Hon heter Benedikte och bor i norge. Vi bestämde att vi skulle brevväxla. Men vi ses nog nästa år. Dom är där typ varje år.

Sen fyllde jag år. Jag hade en super mysig fest :) Både när jag fyllde och efter var vi i flismyren.

Andra augusti fick jag reda på att jag skulle få följa med moster anna, Jan och kusin Thilde som är 3 år,  till Norrköping. Vi åkte dan efter. Vi åkte typ vid 10. Så vi hann inte så mycket den dagen men vi tog in på ett hotell i norrköping och så gick vi ut och åt, Jag tog Thilde med mig och gick tillbaka till hotellet, för dom ville sitta kvar där ett tag å dricka öl. Sen blev de Tisdag. då åkte vi till kolmården. De var faktist kul. På Onsdagen skulle vi åka hem. Vi checkade ut och skulle åka. Men då tänkte vi att vi kunde göra något mer före. Så vi åkte till Söderköping och såg göta kanal. De var as fint <3 Älskar de stället. De tyckte dom också så vi checkade in på ett hotell, som de fanns pool på. De var tur, för de var aas varmt. Så vi låg vid poolen mest hela dagen. Dagen efter så badade vi och så. Sen åkte vi hemmåt. Fast jag hoppade av i Stockholm ;D För de var ju lite onödigt att åka hem eftersom jag skulle dit dan efter. Så mamma fick skicka mer packning med mårten som skulle komma dagen efter. Så vi var i stockholm typ en vecka, gick på grönan och shoppade, lite allt möjligt.

När jag kom hem så färgade jag håret, rosa, lila :) Och åkte till flismyren å sov där, jenny följde med. Och nu är de dagen efter de och jag och mamma åkte först till Knåda och köpte en ny cykel till mig,  sen städade jag och var sedan med Dream :D Har saknat henne så mycket! <333 Saknar alla dar, men nu har vi hittat tillbaka till varann,, PUSS *^

Nu ska jag äta, sen ska vi ut och cykla lite :] *.^

RSS 2.0