friluftsdag idag

Idag har jag åkt skridskor hela dagen! Det var jättekul :D Sen åkte jag hem, och så kom mårten en sväng :) men nu sitter jag här, och kom just på att jag glömt engelskaläxan.. Jag och mamma har stoppat in klyftpotatis i ugnen, yummy! :] Ska gå och lägga mig tidigt idag, har jag bestämt. Men de bestämmer jag ofta, och så blir de inte så x]
PEUWS^

FOKI HAR TÄVLING

Jag är med i en tävling som Foki annordnar med melba.se :)


Den här vill jag vinna, har velathaft den länge men man ska ju ha pengar till de också. Den är så fiiin! Jag ÄLSKAR den! Hoppas jag har turen med mig.. Men de har jag aldrig haft, men man får väl hoppas :D



ouchi..

bläeh! Jag var hos tandläkaren å lagade ett hål idag :s De var typ ÄCKLIGT. Jag hade slangar i munnen och dom typ sprutade med vatten och luft och borrade samtidigt ... uffah.. Jag tycker inte om tandläkarn.. Men nu är de långt kvar tills jag behöver gå dit igen :D

flying alarm clock

Hat ni sett den här eller? xD väldigt smart, tror de är nåt jag skulle behöva. När den ringer så flyger den där lilla propellern iväg! Och det slutar inte pipa föränn man satt tillbaka den. Så de är bara å upp å jaga den! HAHAHAH.





Ja såhär kan de gå om man har otur, då blir man ju ialafall VAKEN.

misery business

hahahah, bäst video! särskilt slutet, ni måste bara se den ;D och låten är supebra!


musiktips

tänkte tipsa om maia hirasawa! Hon är superhärlig, hon har otroligt vacker röst. så, luvv till henne!


and i found this boy ( älskar den! särskilt på refrängen, 00:45)


the worrying kind


Gothenburg

SHOBRE!

Hemma från skolan, Har just kommit på att jag har konfirmationsträff på alla hjärtans dag! :o Hur kan dom!? Jag vill inte gå.. Jag vill hellre baka cupcakes och mysa med kompisar, dom man tycker om. Inget kan stoppa mig :P !!

Vad ska alla göra på alla hjärtans dag?


Senare ska jag ner på stan, jag måste skaffa praoplats, ska fråga på musikaffären :]

Ha en bra dag (:

SKOLAN SUGER

Sitter i skolan nu, det ät tråkigt. Man har de ju bra som får gå i skolan, men de är ju så jobbigt. Pluggar franska, har prov på fredag. UFF. Efter skolan ska jag på stan med mamma å fixa lite grejer. Sen blir de spelmanslaget :) Ha en bra dag! <3 PUSS^* bloggar mera ikväll.

TIME FOR ICECREAM!

Nu ska jag äta glass. Jag älskar glass. PUSS



YUMMY!

Japanese package wrapping

Kollade runt lite på nätet, å hittade de här. I japan är dom tydligen jätte nogranna med paketinslagningar, Inslagningen är mer viktig än det som är i. själv tycker jag de låter väldigt konstigt , men de är ju as coola paket!

Presenter som har slagits in med papper där kallas tydligen för tsutsumi eller origata, och kan vara väldigt dyrbart. Antalet veck i papperet är symboliska. Ett udda antal veck symboliserar lycka och används ofta vid glada tillfällen, medan ett jämnt antal veck används för begravningsgåvor. Ganska häftigt faktiskt (:



<------ älska paketet längst ner!

C is for cookies

Har varit ute och sålt kakor med amanda, (för dom som inte vet varför, vi samlar pengar till en språkresa)
Vi sålde 15 burkar. Det är jobbigt, men vi kommer tjäna typ 5000 så de är bra (: Men man träffar på så många mysko människor, Typ en kille stängde dörren innan vi hade pratat klart, en typ kastade tidningar på dörren innan vi öppnade, och så hade han sina pengar i en påse, han betalade enbart med småmynt :s creepy. De är faktist kul att se så många knepiga personer, hahah. De här är typ jag å amanda när vi går ut ur ett hus : HAHAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAHAHAh, HAN BA; *blåser upp kinderna, håller ut armarna* nä ja har för dåliga tääänder!! HAHAHAHAHAAAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHh FLUUUUMM.

folk har dåliga bortförklaringar.
typ  , -nä vi är så tjocka båda två! ( hon var SPINKIG )
- Nejnej jag bakar så goda kakor själv.
- Nej jag har så dåliga tänder.
- Har ni bakat dom aldeles själva? jag : nee, vi har köpt dom från ett företag. Han : - NEMEN NEEJ, ni måste ju baka sjääälva! nej då ska jag INTE ha några. - *nåt mummel.....ALFTA*

Finns mkt konstigt folk säger jag bara.


WIIHIH!

De är alltså hit jag å sis ska åka den 4 april :D MYYYYSPYYYS!







åååå...  vad jag längtar"!

I <3 asiajam

Jag bara älskar kläderna därifrån! Det finns alltid typ miljoner saker man vill ha..

Är de bara jag som lägger märke tll den konstiga minen på första bilden? :o x)
P.S Man ser inte de, men de är rosetter på klänningen på andra bilden, luvv <3

<------ ÄLSKA!

if i was a rich girl..

HÄR hittar du allt de här, Å "LITE" TILL

söndag, uff.

TJOHEJSAN, De var längesen jag blogga nu. Det kommer liksom i vågor, Ibland har jag verkligen ingen lust.

Idag ska jag typ gå ut lite tror jag, men jag vet inte med vem. Sen så ska jag sälja kakor med amanda å kanske elin, ( Vi säljer för att få ihop till en resa ) Jag tycker inte om söndagar.. För då vet man att snart väntar en låång och tröttsam vecka.. UFF.

Jag har beställt kläder från H&M tills jag å sis ska till turkiet :D WOOHOH! Man kommer ju gå i bikini typ hela tiden så man behöver inte så jätte mycket :) guud va jag längtar! ca 55 dagar kvar "bara"





Blå klänning 99kr
Flipflopskor 49,50kr
Blommig bikini 129kr

Badshorts 129kr
Rosetthalsband 29kr
Regnbågsfärgad klänning 149kr
Rosa kjol 149kr
Rosa shorts 79,50kr

allt från h&m ;)




RSS 2.0