gooseberriepie

"Paj, paj, krusbärspaj, bättre paj har ingen haj!"

mmmm....mums

talented rats

Råttor med talang? ja, de kan man väl säga, när det är en tjej som har lyckats lära råttor att hålla i saker och "posa". hahahah, de ser jättegulligt ut ju!


om ni klickar på bilderna blir dom större,


källa

helgen flög fram!

Helgen gisk jätte fort, ioförsej, tiden går ju fort när man har roligt! I fredags tog jag och nadja bussen till stugan (flismyren) vi solade och bara myste på. Senare kom Jenny också! Vi tittade på film och var uppe halva natten :)
I går, så åkte jag med familjen till några släktingars stuga i uttervikarna, det var mysigt. Extra mysigt eftersom dom är granne med Tildas farmor! Och Tilda och Emelie var där i husvagnen :D så jag var där på kvällen å var med dom, trevligttrevligt. I uttervikarna la vi nät i havet också, och drog upp dom 6 i morse.. men de var kul :) Vi fick typ 30 kilo strömmming. Nu kommer massa bilder! :D

nadja med stugan i bakrunden,

tyckte de va en extremt gullig bild! :>













blev först rädd när nadja var borta på morgonen, men sen slog de mig, hon skulle ju på fotbollsträning! sötnosen lämnade en lapp efter sig :)

så jag och jenny fick äta frukost själva, på bryggan :)

på vägen till uttervikarna, har aldrig sett så stora vitsippor!



söthunden dennis!

söthund nummer 2, douglas. finns inga snällare hundar!

här ska läggas nät!

hejsvejs

Nu ligger jag och nadja på bryggan i stuga...

bild021 (MMS)

Nu ligger jag och nadja på bryggan i stugan och solar. Alltså mobilbloggar jag :-) vi har det supermys. Senare kommer jenny, och hon har med sig pizza eftersom vi var så smarta och glömde maten, haha. Trevlig helg! :-D


Kawaii Omanjyu plush doll

titta! så sjuukt söta! Sån här måste man ju typ beställa hem! man kan ju bara äta upp dom! Dom finns som olika saker. På mobilsmyckena så är det som nån fluffig yta som man ska torka skärmen! iih, jag dör va söta dom är :3





källa

nästan fredag!

shit va den här veckan har gått fort, jag och nadja pratade om igår att vi skulle åka till min stuga och sova där på fredag, men idag kom vi på "det är ju imorrn!" som sagt, veckan har gått ovanligt fort. snart är de ju sommarlov! och sommarvärmen är här :D wooohoh! Idag, hängde nadja med hem en stund, vi käkade nudlar å tittade på film. Myyspys. Men sen cyklade jag ner till musikskolan å spelade fiol (: Sen när jag kom hem hade jag lust att vara ute, så jag satte på mig shorts å t-shirt och joggade ner till slingan och åkern. Inte likt mig! Men de var skönt :D sen åt jag ett äpple. Imorgon drar jag och nadja till stugan så jag hinner nog inte blogga i morgon, men kommer massa bilder på lördag! TREVLIG HELG, KÖP EN "ELG!"

föresten, vad tycker ni om en "Hide and seek 2" ?

Hide and seek!

hahahaahah, jag och amanda med hjälp av hampus och nadja har gjort "en parodi" på reklamen för ving ni vet där dom springer och gömmer sig å så! hihihih.


ENJOY!


alex

vad är det första ni tänker på när ni ser bilden? :P


cheesemacaronies!

Jag är sjuk idag, har feber och ont i halsen.. Men jag är ialafall bättre nu än i morse :) Jag har just ätit den godaste lättlagaste maten som finns! nämligen cheesemacaronies :D åå de är så gott! Dom finns bra i usa och på citygross, jag hade 9 paket men nu har jag bara ett halvt kvar..





mmmmmums...

another sunnyday!

åå de va soligt idag också!! JIPPIIEE :D:D jag blir så glad av sool! Vi satt ute på no:n de var mys (: men man svettades nästan ihjäl! efter skolan var jag med amanda, vi drog ner på stan och fixa lite grejer, jag borde inte kolla i affärer... då vill jag bara köpa saker.. å så blev de ju såklart. ajja.. Nyss hittade jag en hårddisk med massa gammla bilder! de var jättekul att se, hahah. har lagt in en del på min bdb (smultronslush), men de kommer mer imorrn! de tar sån lång tid att ladda upp med min sega dator..

jag å nadjis idag <3

amanda ville inte vara med på bild, men hennes naglar är awesome!

mandiiiis <33

nadja <3

jag köpte ett ministstiv :D (Y)

och nagellack :D

RESULTAT! de blev kladdigt å fult, men jag gillar färgerna :)

testade mitt nya stativ, de är superbra :D




I WANT MORE SUNNYDAYS LIKE THIS! <3 PUSSPÅALLA

jennan är helt klart bäst på att sjunga!


då var man konfirmerad då!

japp, Idag har jag konfirmerat mig. Det var riktigt skojj :) och mitt solo gick bra :D Efter så åkte vi till stugan och släkten kom dit ! JAG FICK EN CANON IXUS 130! Jag kan knappt fatta det!! WOOOHOH! (fick den i konfirmationspresesnt och för tidig födelsedagspresent) och en jädrans massa smycken fick jag också :) det hör till när man konfirmerar sig.

det här fick jag:

det vill säga, ett eva attling armband, en ring (vet inte vad designern heter), ett halsband med ett hjärta på, en fotlänk, ett halsband som symboliserar "tro, hopp och kärlek", 1500 spenn!, ett armband som syster min har gjort (: det står I & L på framsidan och SIS på baksidan! och kameran :D

lovelovelove

sis's paket var helt klart snyggast!



under konfirmationen, och ja, vi gör konstiga rörelser på bilden, vi sjunger. xD

aaah jag älskar kameran! det blir asbra närbilder!

morbrors bamsebjörnhund "elsa" hahah.

jag och sötakusin alma!



kusins barn "Jasmine"!

alma,

Idasystersöt <3

jag och kusin.

Såklart! så filmar kameran i fel filformat för windows movie maker.. så jag kan inte ladda upp videon då jasmine ramlar på rumpan för hon bär en så tung dunk! xD HAHAHAHA, ajja.. bajsockså...

PIKNIK!

hur stavas piknik? ajja, Var ute med jenny nu på eftermiddan, vi hade piknik vid tjärn :D åå va mys de va! Och så varmt! Här kommer en hög med bilder :)

Jag passade på å testa mina nya skor :D

sötjenny hade gjort kompisarmband!

du å jag forever gumman!

fina jenny <3

Vi är coooola ;)

jaaag!

muuums :D

mahaahhah

sjukt äckligt mkt sniglar!

pusspuss


sunnyday!

Slappade med syster som är sjuk på morgonen, sen duchade jag, när jag hade duchat satte jag på mig mysbyxor och t-shirt. Jag gick ut men vände i dörren och satte på mig bikini! Jag höll på å dö! de var och är så varmt! Så himla skönt! Jag älskar soool... <3 Nu känns det som sommar. Hoppas vädret håller i sig till imorgon eftersom konfirmationen är då. Det blir stugan efter med massa släktingar (: Nu ska jag gå och hjälpa till med maten! ha en bra soldag! :D






rubriker är svårt..

Idag har jag varit i alfta nästan hela dagen, för min låtsasmorfar Ingvar fyller 75 år. Ida och Viktor är här nu, så dom har också varit med hela dagen (: Nu ska vi grilla och sedan titta på "2012" myspys! Typ i morgon eller nåt så ska syster fixa lite med min design också ! hihih. Hinner inte skriva mer nu, ha en bra långhelg!

HELG!

Gud va konstigt de känns att de redan är helg! Det känns som att veckan bara har börjat. Men de är bara bra :D I morgon kommer systeryster hem! Och på söndag komfirmeras jag :D OCH SNART ÄR DE JU SOMMARLOV!! de känns faktist att sommaren börjar närma sig, jag och elin satt ute på gräset på lunchen å myste. Jag älskar solen.

Hittade en jättsöt blogg idag, som handlar om bakning (: jag gillade den! KLICKA HÄR

Snart ska jag till kyrkan på genrep, kramis

hallihallå!

Hahah, först var de skola, sen stressade jag hem, för jag skulle hämta thilde på dagis och passa henne (: Jag kom in på dagiset och tittade mig omkring efter henne, sen hör man bakifrån " LYYYDIAAAA" och så kommer hon springande och kastar sig på mig! naah, hon är så gullig den där sötbollen! Har varit en sväng i flismyren också, det var jättefint där nu, helt vindstilla. Nu sitter jag hemma och tråkar, ska gå och lägga mig snart, så de inter blir lika stressigt som de blev i morse.. !

Här kommer några klipp då thilde sjunger! hahahah,

lipbalm

guud,. jag måste verkligen köpa fler sånna här! Jag har ett, som luktar choklad. Man kan sitta och lukta på det hur länge som helst! verkligen att rekomendera. men dom går inte att äta.. tyvärr.. men man kan nästan tro de! x>



källa

bry er inte om de här inlägget

de va nå konstigt med bloglovin, måste klistra in en kod.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/401552/lillanrainbow?claim=rkbnpjsga2v">Följ min blogg med

blåsapa!

hittade just den här sötisen, skulle passa mig. Jag kommer alltid på när jag har lite tid att jag ska måla naglarna, och då lyckas jag alltid kladda ut det och allt blir bara bajs. Men om man har den här så lägger man bara ett finger på den lilla bananplattan, och apan blåser dina naglar torra! PRAKTISKT :D



källa

midnattstrall

japp, så heter låten jag ska spela på konfirmationen på söndag! Ska bli kul att konfirmera mig, trevligt med all släktingar som kommer och så!

GUD VA TOMT DE ÄR I SKOLAN! typ över hälften av alla åttor är ju i tyskland, väldigt lugnt är de. Vi hade kemi idag, jag fattade ingenting. de här var typ jag,  "men vadå?" "vad sa du?" "vänta jag hann inte skriva de du sa!" "varför blir de så?" "jag fattar fortfarande inte!" och läraren typ, men vi tar de sen. och så hörde man nån röst bakifrån, "men gå vidare då!" hahahah.
Efter skolan hängde elin på hem till mig en sväng, sen drog jag på konfaträff.

den här låten är underbar!

jag borde inte kolla på kläder när jag har tråkigt,

nepp. För då blir de såhär, jag kunde inte hålla mig (:

BESTÄLLT!
I
I
I
V





nattinattihattifnatti

JAG SAKNAR SOMMAREN!

Bara för att jag saknar sommaren kommer de lite sommarbilder här (:
















nemen hallå!

De var ett tag sen! Som jag sagt förut mitt bloggande går i vågor! När jag bestämmer mig för att blogga så gör jag de, några dagar sen glömmer jag bort det eller så blir jag så sur på min cp kamera så jag lägger av. aja, jag kan blogga när jag känner för det (: Har varit hos Tilda i helgen ! det var supermys, kolla på barnfilmer halva natten, ME LIKE! Nån som är intresserad av att komma till mig på "barnfilmskväll" nån dag? typ att alla tar med sig den filmen mn gillade mest när man var liten?

Nu när ni ändå håller på kan ni kika in på jennys blogg, den är perfekt för er som gillar twilight :>

Jag borde gå och lägga mig nu, skola i morgon, uff. Men jag saknar folk..



RSS 2.0